Uppdatering kring branden på Timmer

Published by BRF Salemstaden on

Sent på natten mellan den 13-14:e augusti så var branden helt släckt. Lyckligtvis klarade sig en av lägenheterna i längan med rökskador. De andra två lägenheterna har mer omfattande skador. Sanering har nu påbörjats.

Vi håller just nu på att utreda omfattning av rökskador i intilliggande byggnader.

Styrelsen vill rikta ett stort tack till räddningstjänsten för deras fantastiska arbete och även de boende i området som på olika sätt visade sitt engagemang.

Nu påbörjas arbetet att utreda omfattningen av skadorna och att skapa en plan för återställandet av bostäderna. Vi kommer att lägga upp information löpande om denna process på hemsidan.

Detta är en traumatisk händelse för de inblandade och därför vill vi i styrelsen uppmana alla i våra områden att visa hänsyn för detta. Av respekt för de drabbade ber vi er att inte lägga upp bilder och filmer på sociala medier och att verka för att hindra spekulativ ryktesspridning. Styrelsen kommer att lägga upp faktagranskad information kring händelsen i den omfattning som är lämplig.

Om ni har tankar och funderingar kring det inträffade så går det bra att höra av sig till styrelsen antingen via mejl eller under kontorskvällarna på tisdagar.