Kontakt vid frågor eller problem – Fastighetsägarna

Published by BRF Salemstaden on

Från den första januari går vi över till förvaltning hos Fastighetsägarna. Det innebär att alla gamla kontaktvägar ersätts av nedanstående. Varken fastighetsskötaren Håkan eller styrelsen kommer att kunna nås via gamla mejladresser eller telefonnummer.

Vi kommer, precis som tidigare, att ha öppet på torsdagskvällar mellan kl 18 och 20 och telefonen kommer då att vara öppen som tidigare.

Det ärenden som hanteras på kontorskvällarna är framförallt bygglovsfrågor och liknande. Ni kan även komma hit om ni behöver hjälp med att hämta hem appen för parkeringar eller om ni har andra frågor. Däremot kommer vi inte kunna ge er någon parkeringsplats eller hantera felanmälningar. Vi kommer istället visa er eller hjälpa er med hur ni gör det själva.

Kontaktuppgifter till fastighetsägarna

Ni kan dygnet rund mejla eller ringa till Fastighetsägarnas kundtjänst på tel 08-617 76 00 eller kundservice@fastighetsagarna.se.

Mer info om bytet

Information om övergången till Fastighetsägarna finns bland annat i de senaste två infobladen som gått ut till alla hushåll samt lagts upp på hemsidan.